O Θοδωρής Δέδες αποτελεί έναν από τους πλέον πιστούς «υπηρέτες» του ποδοσφαίρου γυναικών, σε μία χώρα όπου αυτό αναπτύσσεται ραγδαία, τη Γερμανία.
Κατά τη διάρκεια της τριετούς του θητείας στην ομάδα γυναικών της Μέπεν, ο Έλληνας τεχνικός πανηγύρισε δύο φορές την άνοδο στην Bundesliga.
Το καλοκαίρι του 2022 μετακόμισε στη Μάνχαϊμ, ενώ πλέον βρίσκεται στην πρώτη κατηγορία της χώρας, έχοντας αναλάβει την ομάδα γυναικών της Χόφενχαϊμ, με την οποία τερμάτισε φέτος στην 6η θέση της Bundesliga.
Ο Δέδες φιλοξενήθηκε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και συνομίλησε με τον Γιώργο Τσανάκα για την εμπειρία του από την κορυφαία κατηγορία στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αλλά και για τη γενικότερη ανοδική πορεία της καριέρας του στη Γερμανία.
Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στα μεγάλα βήματα που έχουν γίνει στο ποδόσφαιρο γυναικών παγκοσμίως, στην κατάσταση του αθλήματος στην Ελλάδα, αλλά και στις προσωπικές του φιλοδοξίες.
Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






