Γερμανία

Έντονη ανησυχία στην Μπάγερν για Χάμες

Ανησυχία στην Μπάγερν για την κλήση του Χάμες Ροντρίγκες στην Κολομβία, με τους ανθρώπους των Βαυαρών να φοβούνται, νέο τραυματισμό του παίκτη.

Μπορεί η νέα μεταγραφή της Μπάγερν Μονάχου, Χάμες Ροντρίγκες να επέστρεψε από τον τραυματισμό που απεκόμισε από το εντός έδρας φιλικό κόντρα στην Λίβερπουλ, πριν από περίπου ένα μήνα, παρόλα αυτά θα κληθεί κανονικά στην αποστολή της εθνικής Κολομβίας.

Δημοσίευμα του γερμανικού περιοδικού «Kicker» αναφέρει, πως οι ιθύνοντες των Βαυαρών, ανησυχούν πως η κλήση του Κολομβιανού μεσοεπιθετικού στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, μετά την ανάρρωσή του, από έναν μυϊκό τραυματισμό στον δεξιό μηρό, μπορεί να τον θέσει εκ νέου σε κίνδυνο.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν μπορούν να κάνουν κάτι σε αυτήν την περίπτωση, καθώς η κλήση των ποδοσφαιριστών στις εθνικές ομάδες είναι υποχρεωτική και σε αντίθετη περίπτωση προβλέπονται κυρώσεις.

Αυτό σημαίνει πως ο Χάμες θα τεθεί κανονικά στις υπηρεσίες του ομοσπονδιακού προπονητή της Κολομβίας Χοσέ Πέκερμαν για τον αποψινό εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Βραζιλία στο πλαίσιο των προκριματικών της νοτιοαμερικανικής ζώνης του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε ενδεχόμενο που υποστεί νέο τραυματισμό, η Μπάγερν θα έχει λαμβάνειν αποζημίωση από τη FIFA της τάξης των 20.548 ευρώ, για κάθε μέρα που θα απουσιάζει ο 26χρονος μέσος.

Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x