Γερμανία

Έξαλλος με τους συμπαίκτες του στην Μπάγερν ο Λεβαντόφσκι

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Μπάγερν με πολλά νεύρα, επειδή οι συμπαίκτες του δεν τον βοήθησαν να βγει πρώτος σκόρερ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την αποκάλυψη πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τα είχε με τους συμπαίκτες του στην Μπάγερν, επειδή δεν τον βοήθησαν όσο θα ήθελε για να βγει πρώτος σκόρερ, έκανε ο ατζέντης του Πολωνού φορ, Μάικ Μπαρτέλ.

Ο «Λέβα» έφτασε στην 34η αγωνιστική με προβάδισμα ενός γκολ, ωστόσο δεν βρήκε δίχτυα και ο Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ που πέτυχε δύο τού πήρε το βραβείο φτάνοντας τα 31 στη σεζόν.

«Ο Ρόμπερτ μού είπε πως δεν είχε βοήθεια από τους συμπαίκτες του και ότι ο προπονητής δεν έδωσε σχετική οδηγία. Ήταν απογοητευμένος, όσο δεν τον έχω δει ποτέ ξανά. Ήλπιζε πως η ομάδα του θα τον στήριζε στην προσπάθειά του», ανέφερε ο ατζέντης του Λεβαντόφσκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x