Γερμανία

Το αστέρι που έκλεισε το μάτι στη Μπάγερν

Είναι γνωστό πως η Μπάγερν Μονάχου αρέσκεται στο να δημιουργεί τους επόμενους αστέρες της και όχι να τους αγοράζει έτοιμους, με τον Ράιαν Γιόχανσον να είναι το νέο της απόκτημα.

Τον δεκαεξάχρονο Ράιν Νίλς Γιόχανσον έκανε δικό της η Μπάγερν Μονάχου για το προσεχές καλοκαίρι.

Ο ταλαντούχος επιθετικός μέσος που κατάγεται από το Λουξεμβούργο έχει όλα τα εχέγγυα να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον και οι Βαυαροί κινήθηκαν γρήγορα και αποτελεσματικά για την απόκτησή του.

Ο παίκτης άνηκε στη γαλλική Μέτζ στην οποία θα μείνει μέχρι και το καλοκαίρι. Έπειτα θα μετακομίσει μόνιμα στο Μόναχο προκειμένου να επισημοποιήσει την έναρξη της μακράς όπως φαίνεται καριέρας του.

O νεαρός άσος δοκιμάστηκε μέσα στην εβδομάδα από τους Γερμανούς πρωταθλητές και δε χρειάστηκε πάνω από δύο προπονήσεις (!) για να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας πως είναι αυτός που ψάχνουν.

Ο ίδιος σε μέσα της χώρας του δήλωσε: «Είμαι υπερβολικά χαρούμενος για αυτή την ευκαιρία που μου δίνεται. Ανυπομονώ να έρθω στο Μόναχο το καλοκαίρι και να ξεκινήσω να προπονούμαι με τη νέα μου ομάδα».


Ο σκάουτερ των ακαδημιών της Μπάγερν, Τιμόν Πάουλς επισήμανε: « Αποκτήσαμε έναν πολύ ταλαντούχο παίκτη και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτόν, καθώς το άξιζε και θα σας το αποδείξει στο μέλλον».

Eπιμέλεια: Νίκος Στίβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x