Γερμανία

Έσωσε τη ζωή του Γκιλαβογκί ο διαιτητής στο Μπάγερν-Μάιντς!

Από μια τραγωδία λίγο έλειψε να σημαδευτεί το Μπάγερν-Μάιντς για την Bundesliga το περασμένο Σάββατο, αφού ο διαιτητής, Πάτριχ Ίτιχ, έσωσε τον Τζόσουα Γκιλαβογκί των φιλοξενούμενων από πνιγμό.

Ο Τζόσουα Γκιλαβογκί προσγειώθηκε άτσαλα στο έδαφος μετά από σφοδρή σύγκρουση με το γόνατο συμπαίκτη του στο ματς Μπάγερν-Μάιντς του περασμένου Σαββάτου για την Bundesliga, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του στο χορτάρι, να χάσει τις αισθήσεις του κι η γλώσσα του να μαζευτεί πίσω, ώστε να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Οι γρήγορες κινήσεις του Γερμανού διαιτητή, Πάρικ Ιτιχ, έσωσαν τη ζωή του 33χρονου Αφρικανού χαφ. «Αν κάποιος είναι έτσι, πρέπει να δράσετε γρήγορα. Έχω βιώσει πολλές τέτοιες καταστάσεις. Είχε τη γλώσσα του πίσω. Πρέπει να τη γυρίσετε και μετά μπορείτε να αναπνεύσετε ξανά. Ο Ναντιέμ Αμίρι με αγκάλιασε αμέσως γιατί κατάλαβε πόσο σοβαρή ήταν η κατάσταση» τόνισε ο Γερμανός ρέφερι.

Από την πλευρά του, ο Γκιλαβογκί ευχαρίστησε τον "άρχοντα» του αγώνα. «Ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη επέμβαση και τη γρήγορη βοήθεια από τον Πάτρικ Ίτριχ, τους συμπαίκτες μου και τους γιατρούς της Μάιντς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x