Γερμανία

Έκανε... σεφτέ με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και στο πρωτάθλημα με «δίμπαλο» ο Τζόλης!

Μετά το Κύπελλο, ο Χρήστος Τζολης... άνοιξε λογαριασμό για τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και στο πρωτάθλημα Γερμανίας, πετυχαίνοντας δύο τέρματα στο εμφατικό 0-5 απέναντι στην Έλφερσμπεργκ!

O Χρήστος Τζόλης συνεχίζει να εντυπωσιάζει, σε επίπεδο σκοραρίσματος αναμφίβολα, με τη φανέλα της Φορτούνα Ντίσελντορφ, αφού μετά το παιχνίδι στο Κύπελλο, ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ πέτυχε τα δύο πρώτα του τέρματα και στη Zweiteliga, σήμερα (26/08)...

Με τον Τζόλη να μπαίνει αλλαγή στο 68ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Έλφερσμπεργκ και να γράφει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ της φιλοξενούμενης ομάδας, που κέρδισε με το εντυπωσιακό 5-0 τη νεοφώτιστη αντίπαλό της, όχι μια αλλά δύο φορές!

Συγκεκριένα, μετά από πολύ ωραία ατομική ενέργεια του στο 70', ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Γέκελ, ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και ευστόχησε, για το 0-4.



Ενώ στο 79ο λεπτό, μετά από ασίστ του νεοαποκτηθέντος Γιαστρέμπσκι ο Τζόλης διαμόρφωσε με προβολή στο δευτερο δοκαρι το τελικό 0-5 και ανέβασε την ψυχολογία του ακόμα περισσότερο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x