Γερμανία

Κάταγμα ζυγωματικού ο Σάλαϊ της Φράιμπουργκ!

Πύρρειος η νίκη της Φράιμπουργκ στο Λεβερκούζεν, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού να χάνει τον Ρόλαντ Σάλαϊ που χτύπησε στο μάτι του και αύριο θα διαπιστωθεί το διάστημα της απουσίας του.

Η Φράιμπουργκ κέρδισε στο Λεβςρούζεν τη Μπάγερ με 3-2 και ανέβηκε στην κορυφή της Bundesliga, χθες. Έχασε, όμως, ταυτόχρονα τον Ρόλαντ Σάλαϊ, τον οποίο δεν αποκλείεται να στερηθεί για καιρό…

Ο Ούγγρος επιθετικός τραυματίστηκε σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Γιόναταν Τα, μόλις στο 5’ της αναμέτρησης στην «Μπάι Αρένα», με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος ματωμένος για να ξανασηκωθεί.

Ωστόσο, το αριστερό μάτι του Σάλαϊ πρήστηκε σταδιακά πάρα πολύ. Τόσο, που χρειάστηκε να μεταφερθεί εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο, συνοδεία γιατρών και φυσικά να γίνει αλλαγή!

Η πρώτη διάγνωση από το ιατρικό επιτελείο της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του φετινού Europa League που έγινε σήμερα κάνει λόγο για κάταγμα ζυγωματικού.

Ενώ αύριο αναμένεται να υπάρξει και επίσημη ενημέρωση, ως προς τον ακριβή χρόνο απουσίας του 25χρονου διεθνούς άσου από τα γήπεδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x