Γερμανία

Η Γκλάντμπαχ... ψάχνει για γκολκίπερ ενόψει Μπάγερν, νοκ άουτ ο Όμλιν για έναν μήνα

Την πόρτα του χειρουργείου θα αναγκαστεί να περάσει ο Γιόνας Όμλιν, λόγω ενός προβλήματος στον αριστερό του ώμο, με τη Γκλάντμπαχ να μην ξέρει... ποιον θα κατεβάσει στο ντέρμπι με τη Μπάγερν Μονάχου!

Σημαντικό πρόβλημα καταρχήν για το επικείμενο μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο τη Μπάγερν Μονάχου, αλλά και για τη συνέχεια των υποχρεώσεών της αντιμετωπίζει πλέον η Γκλάντμπαχ

Κι αυτό γιατί ο Γιόνας Όμλιν έχει έναν τραυματισμό στον αριστερό ώμο του, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση, με την επιστροφή του στη δράση να υπολογίζεται σε περίπου έναν μήνα!

Ο Ελβετός τερματοφύλακας, που δεν κλήθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του προφανώς λόγω αυτού αφού οι ιθύνοντες της ήταν ενήμεροι σε αντίθεση με τα «πουλάρια», αναμένεται να περάσει την πόρτα του νοσοκομείου μέσα στις επόμενες ημέρες.

Σε ό,τι αφορά στον αντικαταστάτη του Όμλιν, τώρα, υπάρχει… θέμα, αφού ο αναπληρωματικός του στη Γκλάντμπαχ, Γιάν Ολσόβσκι ήταν τραυματίας και παίρνει χρόνο συμμετοχής στην Κ23.

Με τις άλλες λύσεις στη διάθεση του Γκεράρντο Σεοάνε να είναι ο τρίτος πορτιέρο Μόριτς Νίκολας καθώς και ο 35χρονος Τομπίας Ζίπελ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x