Γερμανία

Δανείζεται τον Σταφυλίδη η Γκρόιτερ Φιρτ

Στο στόχαστρο της Γκρόιτερ Φιρτ βρίσκεται ο Κώστας Σταφυλίδης, με την νεοφώτιστη ομάδα να τον επιθυμεί την απόκτησή του ως δανεικού από την Χόφενχαϊμ.

Την πιθανότητα απόκτησης του «δικού μας» Κώστα Σταφυλίδη με την μορφή του δανεισμού από την Χόφενχαϊμ φαίνεται πως εξετάζει πολύ σοβαρά η Γκρόιτερ Φιρτ.

H ομάδα από την Φρανκονία διαθέτει μόνο έναν αριστερό μπακ στο ρόστερ της, ο Έλληνας αμυντικός δεν δείχνει να έχει μέλλον στο Κράιχγκαου, οπότε οι κατάλληλες συνθήκες για την μεταγραφή φαίνεται πως υπάρχουν…

Άλλωστε Γκρόιτερ Φιρτ και Χόφενχαϊμ έχουν συνεργαστεί ξανά πρόσφατα, με την παραχώρηση του αριστερού οπισθοφύλακα Νταβίντ Ράουμ από την πρώτη στην δεύτερη!

Η νεοφώτιστη στην Bundesliga έχει ήδη δανειστεί τον Τζάστιν Χούγκμα από την ίδια ομάδα, ενώ ο Σταφυλίδης δεσμεύεται με συμβόλαιο μαζί της μέχρι το 2023.

Θυμίζουμε ότι ο 27χρονος άσος αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για καιρό, ενώ πρόσφατα «απασχόλησε» τα γερμανικά ρεπορτάζ με πιθανό επαναπατρισμό του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x