Γερμανία

Η απάντηση του Χούμελς για την απομάκρυνσή του από την εθνική Γερμανίας

Τη σιωπή του για την αποκοπή του από την εθνική Γερμανίας «έσπασε» ο Ματς Χούμελς που πήρε θέση μετά το μπλόκο από τον Λεβ.

Την αποκοπή του από την εθνική Γερμανίας σχολίασε ο Μάτς Χούμελς.

Με αναρτήσεις του στα «social media» ο Γερμανός αμυντικός μίλησε για την απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού των «πάντσερ» Γιόακιμ Λεβ και εκδήλωσε τα συναισθήματά του για τη διεθνή του καριέρα.

«Για εμένα τι να πω; Ήταν υπέροχα χρόνια μέσα στα οποία ξεπεράστηκαν οι προσδοκίες και τα όνειρα που είχα όταν ήμουν παιδί. Είχα την δυνατότητα να αγωνιστώ σε 4 μεγάλες διοργανώσεις και είναι τιμή μου. Όλο αυτό ολοκληρώνεται με την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014. Θα κουβαλάω αυτό το συναίσθημα για πάντα και θα ήθελα πραγματικά να είχα δώσει ότι έχω για να επαναλάβω κάτι τέτοιο» ήταν τα λόγια του Χούμελς για την θητεία του στην εθνική Γερμανίας.

Όσο για την απόφαση του Λεβ, ο 30χρονος αμυντικός υποστήριξε ότι ήταν μία λάθος απόφαση.

«Ανεξάρτητα από αυτό που πιστεύω, ήταν μία λάθος απόφαση (που φυσικά σέβομαι), η οποία πηγάζει από έλλειψη κατανόησης. Εγώ, ο Τόμας Μίλερ και ο Τζερόμ Μπόατενγκ δώσαμε τα πάντα για την εθνική και δικαιούμαστε το ότι πετύχαμε. Ίσως για αυτό έχω μείνει τόσο σοκαρισμένος από αυτήν την απόφαση και είναι κρίμα γιατί μου άρεσε να παίζω για την χώρα».

Να σημειωθεί πως ο Χούμελς είχε αγωνιστεί 70 φορές με το εθνόσημο και ήταν βασικό στέλεχος της τεράστιας πορείας της Γερμανίας στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014.




Επιμέλεια:Παναγιώτης Σωτηρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x