Γερμανία

Η… εξαίρεση του Ρέτσου στην Λεβερκούζεν

Ο Παναγιώτης Ρέτσος έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, ωστόσο υπάρχει ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο ταυτόχρονα δεν παραχωρείται αυτή την στιγμή.

«Ο Παναγιώτης Ρέτσος είναι μια ειδική περίπτωση». Τάδε έφη, Ρούντι Φέλερ, στο περιθώριο της μετακίνησης του Ναντιέμ Αμίρι από την Μπάγερ Λεβερκούζεν στην Τζένοα.

Τί ήθελε να πει, όμως, ο αθλητικός διευθυντής των «ασπιρίνων», για τον Έλληνα αμυντικό; Παρότι μετράει φέτος μόνο τρεις συμμετοχές και… 20 λεπτά στην Bundesliga, ερχόμενος από τον πάγκο, εντούτοις ο Ρέτσος δεν θεωρείται διαθέσιμος για παραχώρηση

Την δεδομένη χρονική στιγμή, η Λεβερκούζεν παίζει χωρίς τους κεντρικούς αμυντικούς της Έντμοντ Ταπσομπά και Οντιλόν Κοσουνού, που αγωνίζονται στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Συνεπώς, η παρουσία του 23χρονου συμπατριώτη μας στο ρόστερ της γερμανικής ομάδας είναι απαραίτητη!

Αντιθέτως, αν το δίδυμο των διεθνών της Μπάγερ επιστρέψει υγιές στα τέλη Γενάρη και δεν τραυματιστεί κάποιος άλλος στόπερ, ο Ρέτσος θα μπορεί να φύγει χωρίς να χρειάζεται αντικαταστάτης του, αφού θα είναι πέμπτος στην ιεραρχία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x