Γερμανία

Έγινε το «μπαμ»: Στην Ντόρτμουντ ο Καρέτσας με ποσό-ρεκόρ!

Η Γκενκ και η Ντόρτμουντ συμφώνησαν για το ποσό της μεταγραφής του Κωσταντίνου Καρέτσα, με το deal να οριστικοποιείται και τις λεπτομέρειες να αναμένονται σύντομα!
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η μεταγραφή του Κωνσταντίνου Καρέτσα στη Ντόρτμουντ οδεύει προς την ολοκλήρωση, καθώς σύμφωνα με τα βελγικά ΜΜΕ και τον έγκυρο ρεπόρτερ Σάσα Ταβολιέρι, η Γκενκ και οι Βεστφαλοί έχουν συμφωνήσει πλήρως για τον 19χρονο Έλληνα μεσοεπιθετικό!

Οι δύο σύλλογοι έχουν καταλήξει στο ποσό της μεταγραφής και πλέον αναμένεται η ανταλλαγή των εγγράφων για να γίνει το deal επίσημο. Ο Ταβολιέρι τονίζει ότι το συμβόλαιο του Καρέτσα με τη Ντόρτμουντ είναι ήδη έτοιμο: Πενταετές, με τον παίκτη να έχει συμφωνήσει σε όλα και να ετοιμάζεται να ταξιδέψει στη Γερμανία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία!

Οι πληροφορίες από το Βέλγιο αναφέρουν ότι με τα μπόνους, το συνολικό ποσό μπορεί να φτάσει έως και τα 40 εκατομμύρια ευρώ, καθιστώντας τη μεταγραφή τη μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία της Γκενκ.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x