Γερμανία

Πρώτη φορά βασικός στη Στουτγκάρδη ο 20χρονος Θωμάς Καστανάρας!

Ο 20χρονος Θωμάς Καστανάρας αγωνίζεται για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα της Στουτγκάρδης στη Bundesliga, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λειψία.

Σπουδαία στιγμή για τον 20χρονο Έλληνα ομογενή, Θωμά Καστανάρα, ο οποίος ξεκίνησε για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα της Στουτγκάρδης στη Bundesliga, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λειψία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο ταλαντούχος σέντερ φορ αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία, καθώς έχει πραγματοποιήσει ήδη δύο συμμετοχές, περνώντας στο γήπεδο ως αλλαγή.

Ο Καστανάρας, ο οποίος είναι γέννημα-θρέμμα της Στουτγκάρδης από Έλληνες γονείς, ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα στο παιχνίδι με τους «ταύρους» ως δεξιός εξτρέμ και αγωνίζεται με το Νο. 39.

Αξίζει να σημειωθεί, πως έχει κάνει πράγματα και θαύματα... στο πρωτάθλημα των τμημάτων υποδομής και θεωρείται ένας από τους πιο ανερχόμενους ποδοσφαιριστές στη Γερμανία. Μάλιστα, έχει αγωνιστεί με τις εθνικές ομάδες Κ17 και Κ19 της Ελλάδας, ενώ από το 2022 αγωνίζεται στην Κ20 της «μάνσαφτ».

Ο 20χρονος επιθετικός αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον προπονητή του, με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, του Βόλου και ΠΑΣ Γιάννινα, Χουάν Χοσέ Περέα να παίρνει τη θέση του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x