Γερμανία

Καταβάλει την ρήτρα για Κομάν η Μπάγερν Μονάχου (video)

Η Μπάγερν Μονάχου ενημέρωσε επισήμως τη Γιουβέντους πως θα ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς της ρήτρας για τον Κίνγκσλεϊ Κομάν.

Το μέλλον του Κίνγκσλεϊ Κομάν έχει πλέον γραφτεί. Η Μπάγερν Μονάχου, σύμφωνα με το δικαίωμα που της έδινε το συμφωνητικό που σύναψε με τη Γιουβέντους τη στιγμή που ο Κομάν μεταφερόταν από το Τορίνο στη Βαυαρία, θα καταβάλει στην «Μεγάλη Κυρία» το ποσό της εξαγοράς του παίκτη, κάνοντάς τον δικό της.

Ο μεσολαβητής της συμφωνίας για λογαριασμό της Μπάγερν μάνατζερ Μπρανκίνι, συναντήθηκε στο Μιλάνο με τον διευθυντή των «μπιανκονέρι» Μπέπε Μαρότα και του διαμήνυσε την απόφαση του γερμανικού κλαμπ. Στα ταμεία της «Juve» θα μπουν επιπλέον 21 εκατομμύρια ευρώ, μετά τα επτά που έχουν ήδη καταβληθεί και αντιστοιχούσαν στο ποσό με το οποίο κοστολογήθηκε ο δανεισμός του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή για δύο χρόνια.

Ο γεννημένος στις 13 Ιουνίου του 1996 ακραίος επιθετικός την τρέχουσα σεζόν μετράει συνολικά εννιά παρουσίες με τους πρωταθλητές Γερμανίας (έξι στη Μπουντεσλίγκα, μία στο Champions League, μία στο κύπελλο Γερμανίας, ενώ αγωνίστηκε και στο Γερμανικό Σούπερ Καπ) χωρίς να καταφέρει μέχρι στιγμής να σκοράρει. Οι διοικούντες των Βαυαρών εκτιμούν απεριόριστα το ταλέντο του και μετά και την εισήγηση του προπονητή της ομάδας Κάρλο Αντσλότι, προχώρησαν στην αγορά- επένδυση του 21χρονου διεθνούς Γάλλου.



Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x