Γερμανία

Κλοπ: «Η ομάδα είναι πάνω από κάθε παίκτη»

Αυτό που έπαθε ο Γιούργκεν Κλοπ με τον Γκέτσε τον περασμένο Μάϊο φαίνεται πως του έχει δημιουργήσει ένα στομάχι από μπετό. Γι’ αυτό και δεν ταράχτηκε με την μεταγραφή του Λεβαντόφσκι.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η μεταγραφή -που θα ισχύσει το προσεχές καλοκαίρι- του Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως δεν «χαλάει» τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γερμανός τεχνικός πιστεύει πως τίποτα δεν μπορεί να επηρεάσει την ομάδα που έχει δημιουργήσει και δεν διστάζει να το πει και δημοσίως.

« Οι παίκτες μπορούν να πάνε σε οποιαδήποτε ομάδα θέλουν, αλλά η Μπορούσια Ντόρτμουντ είναι πάνω από κάθε παίκτη. Όλα είναι θέμα σωστού προγραμματισμού και πλάνου. Τα πράγματα θα πάνε όπως τα θέλουμε και δεν έχω καμία αμφιβολία γι ’ αυτό», δήλωσε ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» δείχνοντας πως ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία παρά την απουσία του «Λέβα» από το οπλοστάσιό του.

Από την πλευρά του ο Πολωνός επιθετικός θέλησε να διαβεβαιώσει τον κόσμο της ομάδας πως θα είναι 100% συγκεντρωμένος στο νυν σύλλογό του: « Θέλω να ξέρουν οι οπαδοί της ομάδας πως θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου όσο καιρό θα βρίσκομαι στο σύλλογο».

Επιμέλεια: Μάνος Τζομάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x