Γερμανία

Λεβαντόβσκι: «Το συμβόλαιο με την Μπάγερν λήγει το 2023, υπάρχει πολύς χρόνος να σκεφτώ»

Την διάθεση να παραμείνει στη Μπάγερν Μονάχου μέχρι… τέλους αλλά και να συνεχίσει το ποδόσφαιρο μετά το 2023 έδειξε ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

Έχοντας καταφέρει να στρέψει και φέτος πάνω του όλα τα βλέμματα, με τα γκολ που πετυχαίνει… ασταμάτητα με τη φανέλα τη Μπάγερν Μονάχου, ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι βρέθηκε ρωτήθηκε από το ειδησεογραφικό πρακτορείο «Associated Press» για το μέλλον του.

«Δεν ξέρω τι θα γίνει. Εχω συμβόλαιο για ακόμη 2,5 χρόνια και δεν έχω σκεφθεί τι μπορεί να γίνει μετά. Το συμβόλαιο μου λήγει το 2023 και κατά συνέπεια, υπάρχει πολύς χρόνος για να το σκεφτώ. Ξέρω ότι μπορώ να παίξω καλά και στην συνέχεια», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του 32χρονου στράικερ των Βαυαρών.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λεβαντόβσκι «έπαιξε» για την Ρεάλ Μαδρίτης και στο παρελθόν άλλα και πέρυσι το καλοκαίρι, χωρις ωστόσο να αποχωρήσει τελικά από την Μπάγερν...

Φετος, ο Πολωνός επιθετικός μετράει… ήδη 11 γκολ στην Bundesliga και είναι δεδομένο ότι το όνομά του θα ακουστεί ξανά για τους «μερένγκες» κι όχι μόνο!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x