Ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία της Μπάγερ Λεβερκούζεν, ο Τσάμπι Αλόνσο, αποχωρεί από τις «ασπιρίνες» μετά από περίπου τρία άκρως επιτυχημένα χρόνια, στα οποία η ομάδα πανηγύρισε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της, το οποίο μάλιστα συνδυάστηκε μαζί με το Κύπελλο Γερμανίας.
Ο Ισπανός τεχνικός αποχώρησε από την ομάδα με προορισμό τη Μαδρίτη και την Ρεάλ, με αποτέλεσμα η Λεβερκούζεν να βρίσκεται στην αγορά για να τον αντικαταστήσει.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα πρώτος στόχος αποτελεί ο Έρικ Τεν Χαγκ, με τον Ολλανδό να είναι ελεύθερος μετά το, κατά πολλούς, αποτυχημένο πέρασμα του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Η δουλειά που είχε κάνει ο Ολλανδός με τον Άγιαξ ήταν πραγματικά εξαιρετική, όμως πλέον το όνομα του έχει «λερωθεί» αρκετά, μετά το αρνητικό του πέρασμα από τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» και σίγουρα ψάχνει τη δική του εξιλέωση.
?????? Bayer Leverkusen made progress in talks with Erik ten Hag to become their new head coach.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) May 22, 2025
Ten Hag has given his total availability after direct contact taking place earlier this week. pic.twitter.com/6xqcvtb6sj
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






