Γερμανία

Λειψία: Απέκτησε τον τερματοφύλακα και αρχηγό της ολλανδικής Χεράκλες

Την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν ανακοίνωσε η ομάδα της Λειψίας, η οποία απέκτησε τον Ολλανδό τερματοφύλακα, Γιάνις Μπλάσβιχ.

Την απόκτηση του 30χρονου γκολκίπερ της Χέρακλες Άλμελο, Γιάνις Μπλάσβιχ, ανακοίνωσε η Λειψία.

Ο Γερμανός θα ενταχθεί στη νέα του ομάδα ως ελεύθερος τον Ιούνιο του 2022, έχοντας βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο, μετά από τέσσερα χρόνια στο πρωτάθλημα της Eredivisie. Πραγματοποίησε 105 εμφανίσεις με την ομάδα της Χέρακλες, ενώ φόρεσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού σε πολλές από αυτές. Στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί επίσης σε Μπορούσια Γκλάντμπαχ, Ντιναμό Δρέσδης και Χάνσα Ρόστοκ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα έρθω στη Λειψία το καλοκαίρι, σε έναν κορυφαίο σύλλογο της Bundesliga. Οι συνθήκες εδώ, με το προπονητικό κέντρο και το φανταστικό γήπεδο στο κέντρο της πόλης, είναι ιδανικές. Εντάσσομαι σε μια ομάδα με φανταστικούς τερματοφύλακες, με τον προπονητή τερματοφυλάκων Φρέντερικ Γκέσλινγκ και τον Πέτερ Γκουλάσι, έναν από τους καλύτερους γκολκίπερ της Ευρώπης. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί τους», δήλωσε ο Μπλάσβιχ κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του από τους «ταύρους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x