Γερμανία

Η Λειψία βλέπει τον Ελάνγκα για… αντι-Ενκούνκου

Την περίπτωση του Άντονι Ελάνγκα φέρεται να έχει προκρίνει η διοίκηση της Λειψίας για διάδοχο του «φευγάτου» Κρίστοφερ Ενκουνκού, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ.

Στην Τσέλσι αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Κρίστοφερ Ενκουνκού, με την αποχώρησή του να αφήνει ένα τεράστιο κενό στην Λειψία, καθώς ο Γάλλος εξτρέμ ψηφίστηκε κορυφαίος παίκτης της Bundesliga…

Κενό, πάντως, το οποίο, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ, οι «κόκκινοι ταύροι» σκοπεύουν να καλύψουν με την ενδεχόμενη μεταγραφή του Άντονι Ελάνγκα, από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα ίδια ρεπορτάζ, ο διευθυντής της Λειψίας, Μαξ Εμπερλ, φέρεται να προσέγγισε τους «κόκκινους διαβόλους» για την πιθανότητα απόκτησης του Σουηδού επιθετικού!

Ο Ελάνγκα δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ερικ Τεν Χαγκ για τη βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θέλει να φύγει από το «Ολντ Τράφορντ».

Η αγγλική ομάδα αναμένεται να αξιώσει ένα ποσό γύρω στα 15 με 20 εκατομμύρια ευρώ για να πει το ναι στον σύλλογο της Σαξονίας για τον 21χρονο άσο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x