Γερμανία

Έριξε πέντε και χωρίς Λεβαντόφσκι και σήκωσε το Σούπερ Καπ η Μπάγερν Μονάχου!

Η Λειψία προσπάθησε μέχρι την τελευταία στιγμή, ωστόσο τα πέντε γκολ (3-5) φάνηκαν αρκετά για την Μπάγερν Μονάχου, η οποία σήκωσε το Σούπερ Καπ, στον πρώτο της τίτλο στη μετά-Λεβαντόφσκι εποχή.

Επίδειξη δύναμης και χωρίς Λεβαντόφσκι για την Μπάγερν Μονάχου! Οι Βαυαροί επικράτησαν 5-3 της Λειψίας στη «Red Bull Arena» και πανηγύρισαν το 10ο γερμανικό Σουπέρ Καπ στην ιστορία τους!

Η ομάδα του Νάγκελσμαν έστησε πάρτι στο πρώτο ημίχρονο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενη 3-0. Το σκορ άνοιξε στο 14' ο Μουσιάλα με διαγώνιο σουτ εντός περιοχής. Στο 31' ο Μανέ αξιοποίησε την μπαλιά πάρε-βάλε του Γκνάμπρι γράφοντας από κοντά το 0-2, για να πετύχει και το πρώτο επίσημο του γκολ με τη φανέλα των Βαυαρών, ενώ ο Παβάρ ήταν εκείνος που διαμόρφωσε το 0-3 στο 45'.





Παρόλα αυτά, το ματς δεν είχε τελειώσει. Ο Χάλστενμπεργκ ήταν μείωσε για τους «ταύρους» στο 59'. Εάν και ο Γκνάμπρι έδωσε στο 66' εκ νέου προβάδισμα τριών τερμάτων στην πρωταθλήτρια Γερμανίας, οι Ενκουκού (77' πέναλτι) και Όλμο (89') έβαλαν για τα καλά εκ νέου στο παιχνίδι την Κυπελλούχο.





Ωστόσο, αφενός ο χρόνος είχε λιγοστέψει για τη Λειψία, αφετέρου ούσα όλη στην επίθεση -στην προσπάθειά της να ισοφαρίσει- είδε τον Σανέ να βγαίνει ολομόναχος στην αντεπίθεση στο 90'+8' γράφοντας το τελικό 3-5.

Να σημειωθεί πως ο Σαντιό Μανέ πέρα από το τέρμα που σημείωσε, είδε άλλα δύο να του ακυρώνονται.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λειψία: Γκουλάτσι, Χάλστενμπεργκ, Ορμπάν, Σιμάκαν (79' Ράμος), Κλόστερμαν, Λάιμερ, Καμπλ (52' Όλμο), Ζόμποζλαϊ (90+1' Χαϊντάρα), Χένριχς, Φόρσμπεργκ (52' Σίλβα), Ενκουνκού.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Παβάρ (78' Μαζραουί), Ουπαμεκανό (78' Ντε Λιχτ), Ερναντές, Γκνάμπρι (78' Σανέ), Σαμπίτσερ, Κίμιχ, Μουζιάλα (60' Κομάν), Ντέιβις, Μανέ, Μίλερ (68' Χράφενμπερχ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x