Γερμανία

Ματέους: «Ντροπή ο αποκλεισμός από Ζααρμπρίκεν-Λάθος διαχείριση από Τούχελ»

Ο Λόταρ Ματέους δεν έχασε την ευκαιρία να τα... χώσει στην Μπάγερν και τον Τόμας Τούχελ για τον αποκλεισμό από την Ζααρμπρίκεν.

Σκληρή κριτική στην Μπάγερν και τον προπονητή της, Τόμας Τούχελ, άσκησε ο Λόταρ Ματέους μετά τον αποκλεισμό με 2-1 από την Ζααρμπρίκεν, ομάδα τρίτης κατηγορίας, στο Κύπελλο.

«Ήταν ντροπή! Η ήττα στο Ζααρμπρίκεν είναι η μεγαλύτερη απογοήτευση στον θεσμό αυτό μετά από τον αποκλεισμό μας στο Βεστενμπέργκσγκρουθ (σ.σ. το 1994. Κάτι τέτοιο συνέβη και σε εμάς. Αλλά το να αποκλειστεί η Μπάγερν τέσσερις συνεχόμενες φορές στο Κύπελλο είναι ντροπιαστικό για την Μπάγερν. Η ομάδα αποκλείσθηκε από την Χόλσταν Κίελ και στην συνέχεια ηττήθηκε 5-0 στην Γκλάντμπαχ και εντός έδρας από τη Φράιμπουργκ. Και τώρα είναι η Ζααρμπρίκεν. Είναι ανεξήγητο! Εάν ήμουν στην θέση του Τούχελ, θα είχα χρησιμοποιήσει την καλύτερη ενδεκάδα μου και θα τους έκανα αλλαγή μετά από 50 ή 60 λεπτά. Το να μην χρησιμοποιείται καθόλου ο Χάρι Κέιν, είναι ατυχές. Βέβαια, υπήρχαν αρκετοί έμπειροι παίκτες στο γήπεδο για να νικήσουν αυτό το ματς», ανέφερε ο θρύλος της Μπάγερν και του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x