Γερμανία

Εκτός αποστολής για τη Στουτγκάρδη ο Μαυροπάνος - Ενισχύονται οι φήμες για μεταγραφή στη Γουέστ Χαμ!

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος δεν βρίσκεται στην αποστολή για το ματς της Στουτγκάρδης με την Μπόχουμ, με τις φήμες που τον φέρνουν κοντά στη Γούεστ Χαμ να ενισχύονται.

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Στουτγκάρδης κόντρα στην Μπόχουμ βρίσκεται ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος!

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός ταλαιπωρήθηκε από ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού τις τελευταίες μέρες, αλλά το γεγονός πως δεν βρίσκεται ούτε στην 20άδα των Σουηβών, ενισχύει ακόμη περισσότερο τα σενάρια που αναφέρουν πως έχει έρθει σε συμφωνία για εξαετές συμβόλαιο με τη Γουέστ Χαμ.

Φυσικά, μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν έχει οριστικοποιηθεί κάποιο deal μεταξύ των «σφυριών» και της γερμανικής ομάδας. Πάντως, σε περίπτωση αποχώρησης του Μαυροπάνου, η Στουτγκάρδη φαίνεται πως θα στραφεί και πάλι σε μία λύση με ελληνικό άρωμα, μιας και φαίνεται πως ενδιαφέρεται για τον ομογενή Λεωνίδα Στεργίου της Σεν Γκάλεν.

Πάντως, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε τελικό στάδιο, καθώς ο Έλληνας στόπερ αποτελεί προτεραιότητα για τη Γουέστ Χαμ, μετά το «ναυάγιο» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Χάρι Μαγκουάιρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x