Γερμανία

Μαυροπάνος: «Τίποτα σίγουρο για το μέλλον μου»

Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά άφησε ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος σε ερώτηση που δέχθηκε για το μέλλον του εν όψει της νέας σεζόν.

Κλειστά χαρτιά αναφορικά με το μέλλον του άφησε ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος σε ερώτηση που δέχθηκε από την «Bild» μετά την αναμέτρηση της Στουτγκάρδης κόντρα στην Ντόρτμουντ.

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός τόνισε ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς να σκεφτεί για την ομάδα που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν, αφού ακόμα δεν έχει υπάρξει καμία συζήτηση, ωστόσο παραδέχθηκε ότι η πόρτα του γερμανικού συλλόγου είναι ανοιχτή.

«Δεν μπορώ να πω αυτή τη στιγμή αν θα επιστρέψω τη νέα σεζόν στη Στουτγκάρδη. Τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν πολύ γρήγορα στο ποδόσφαιρο.

Έχω ακόμα δύο μήνες μπροστά μου εδώ και θα ήθελα να τελειώσω τη σεζόν όσο πιο ψηλά γίνεται με την ομάδα. Η πόρτα της είναι ανοιχτή για μένα και αυτό είναι πολύ καλό. Ωστόσο, θα σκεφτώ σοβαρά για το μέλλον μου, όταν θα αρχίσουμε τις συζητήσεις για τη νέα σεζόν»
.

Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στην Bundesliga ως δανεικός από την Άρσεναλ, έχοντας πραγματοποιήσει 18 συμμετοχές τη φετινή σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x