Γερμανία

Με Ούλραϊχ και κόντρα στην Άιντραχτ η Μπάγερν

Ξανά στα… πιτς θα μείνει, όπως όλα δείχνουν, ο Μάνουελ Νόιερ και στο ματς της Μπάγερν Μονάχου με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όπου θα ξεκινήσει ο Σβεν Ούλραϊχ.

Η κατάσταση του Μάνουελ Νόιερ θα εκτιμάται «μέρα με την μέρα», όπως είχε ενημερώσει πρόσφατα η Μπάγερν Μονάχου αναφορικά με την επάνοδο του Γερμανού τερματοφύλακα στη δράση, ωστόσο ο χρόνος… πιέζει.

Τρεις ημέρες πριν το ματς των Βαυαρών με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, για την τελευταία αγωνιστική της Bundesliga, τα ρεπορτάζ από τη Γερμανία λένε ότι ο Νόιερ δεν πρόκειται να πατήσει χορτάρι ούτε και στην προκειμένη περίπτωση!

Κι αυτό γιατί ο 33χρονος γκολκίπερ έκανε μόνο τρέξιμο και σήμερα, πράγμα που καθιστά την επιλογή του Σβεν Ούλραϊχ για το βασικό σχήμα της Μπάγερν περίπου ως… μονόδρομο για τον Νίκο Κόβατς. Ο οποίος δύσκολα θα έχει στη διάθεση του και τους Χάβι Μαρτίνεθ και Χάμες Ροντρίγκες, επίσης.

Πλέον, απομένει να φανεί αν η πρωταθλήτρια Γερμανίας θα έχει τους τρεις συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους για τον τελικό του Κυπέλλου, απέναντι στη Λειψία, στις 25 Μαϊου στο Βερολίνο...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x