Γερμανία

Με το ζόρι η Σάλκε

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας προκρίθηκε η Σάλκε, που αγχώθηκε αλλά λύγισε την Κολωνία (1-0). Άφησε εκτός την Στουτγκάρδη η Μάιντς, ζει το όνειρό της η Πάντερμπορν από την 3η κατηγορία.

Έστω και δύσκολα, η Σάλκε πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Οι βασιλικοί μπλε μπορεί να δυσκολεύτηκαν αλλά επικράτησαν με σκορ 1-0 κόντρα στην Κολωνία και πέρασαν στην επόμενη φάση. Το μοναδικό γκολ στη Veltins Arena σημείωσε ο Μάιερ στο 63ο λεπτό.



Πρόκριση και για την Μάιντς που μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Στουτγκάρδη, όμως κατάφερε να «τουμπάρει» το ματς στην «OPEL Arena» με σκορ 3-1. Εκτός αποστολής έμεινε για τους Σουηβούς ο Τάσος Δώνης, ο οποίος ήταν ανέτοιμος.



Το όνειρό της συνεχίζει να ζει, η Πάντερμπορν. Η ομάδα του Μπάουμγκαρτ που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία άφησε εκτός την Ίνγκολσταντ (Β’ κατηγορία) επικρατώντας 1-0 εντός έδρας.



Πολύ δύσκολη πρόκριση πανηγύρισε και η Βόλφσμπουργκ, αφού χρειάστηκε τον έξτρα χρόνο της παράτασης για να καταβάλει την αντίσταση της Νυρεμβέργης με 2-0 εκτός έδρας, με τα γκολ των Ουντοκάι (96’) και του Ντιντάβι (118’).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x