Γερμανία

Μένει ελεύθερος από το Αμβούργο ο Χόλτμπι

Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας του στο Αμβούργο, ο Λιούις Χόλτμπι θα πρέπει να ψάξει για νέα ομάδα το καλοκαίρι, αφού δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του!

Χωριστούς δρόμους θα πάρουν σε δύο μήνες από σήμερα Λιούις Χόλτμπι και Αμβούργο, καθώς το συμβόλαιο του Γερμανού μέσου με τους «λιμανίσιους» που ολοκληρώνεται τον Μάη δεν πρόκειται να ανανεωθεί…

«Ο Λιούις έχει πάρει πολύ επαγγελματικά την απόφασή μας. Θα συνεχίσει να δίνει το μάξιμουμ στην κοινή προσπάθειά μας και να συμβάλλει στη μεγαλύτερη δυνατή αθλητική επιτυχία με τη φανέλα του Αμβούργου», σχολίασε ο αθλητικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας, Ραλφ Μπέκερ.

Ο λόγος του «χωρισμού» του Αμβούργου με τον Χόλτμπι, για τον οποίο ενημερώθηκε χθες, έχει να κάνει με τις απολαβές του. Ο 27χρονος άσος αμείβεται με λίγο παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ, ποσό υπερβολικό για την δεύτερη κατηγορία!

Φέτος, ο Χόλτμπι μετράει πέντε γκολ σε 27 εμφανίσεις -τις 22 ως βασικός- ενώ μετακόμισε στον γερμανικό Βορρά το 2014, ερχόμενος αρχικά ως δανεικός από την Τότεναμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x