Γερμανία

Μίλερ: «Το σημερινό ποδόσφαιρο μερικές φορές είναι πολύ... soft για εμένα»

Για τον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του στη φετινή Μπάγερν Μονάχου μίλησε ο Τόμας Μίλερ, αναφέροντας επίσης ότι το σημερινό ποδόσφαιρο είναι πολύ... soft για εκείνον!

Για τον χρόνο συμμετοχής του στην Μπάγερν Μονάχου που έχει μειωθεί αισθητά σε σύγκριση με την προηγούμενες σεζόν, μίλησε ο Τόμας Μίλερ.

Ο αρχηγός των πρωταθλητών Γερμανίας, οποίος έχει 2 γκολ και 7 ασίστ στις 20 φετινές του εμφανίσεις, έδειξε για μία ακόμα φορά την σωστή νοοτροπία του, αναφέροντας ότι έχει εναρμονιστεί πλήρως με τον νέο του ρόλο, όντας έτοιμος να προσφέρει όποτε του δοθεί η ευκαιρία.

«Σε μια ομάδα όπως η Μπάγερν, δεν υπάρχει χώρος για παίκτες που δεν τα πηγαίνουν καλά με τις αποφάσεις του προπονητή. Σαν παίκτης πρέπει να έχει υπομονή, αλλιώς δεν θα φτάσεις μακριά. Στην Μπάγερν έχουμε πολλούς σπουδαίους επιθετικούς και ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Νομίζω πως και στη φετινή σεζόν έδειξα ότι μπορώ να προσφέρω το κάτι παραπάνω δίνοντας διαφορετικά στοιχεία στην επιθετική μας γραμμή», τόνισε, πριν κλείσει με την ατάκα ότι το σημερινό ποδόσφαιρο πολλές φορές είναι πολύ... soft για εκείνον!

«Για να είμαι ειλικρινής, το σημερινό ποδόσφαιρο μερικές φορές είναι πολύ... soft για εμένα. Το να παίζεις σκληρά έχει την γοητεία του, και δεν μιλάω για αντιαθλητικό παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x