Γερμανία

Χόφμαν… τετραετίας στη Μπάγερ Λεβερκούζεν

Η Μπάγερν Λεβερκούζεν ανακοίνωσε σήμερα (4/7) την απόκτηση του Γιόνας Χόφμαν από τη Γκλάντμπαχ, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο έως το 2027.

Κάτοικος Λεβερκούζεν θα είναι από σήμερα (4/7) και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Γιόνας Χόφμαν, με τη Μπάγερ να καταβάλλει στη Γκλάντμπαχ τη ρήτρα των 10 εκατομμυρίων ευρώ και να τον κάνει δικό της.

Ο 30χρονος εξτρέμ, που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2027, πήρε τη φανέλα με το νούμερο 7 και αναμένεται να αποτελέσει βασικό στέλεχος των «ασπιρινών» τη νέα σεζόν.

Τα «πουλάρια» προσπάθησαν να κρατήσουν τον Χόφμαν στις τάξεις του, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, αλλά εκείνος προτίμησε την πρόκληση της Μπάγερ και το Europa League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γερμανός άσος πέτυχε πέρυσι 12 γκολ και έδωσε 11 ασίστ με τη φανέλα της Γκλάντμπαχ, στην οποία πήγε τον Ιανουάριο του 2016, έναντι οκτώ εκατομμυρίων ευρώ, από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Για να φτάσει έκτοτε τα 214 παιχνίδια σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις, μαζί με 48 τέρματα και 52 ασίστ, με την ομάδα της Ρηνανίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x