Γερμανία

Μπάγερν Μονάχου: Ανανέωση μέχρι το καλοκαίρι ή πουλάει τον Λεβαντόφσκι

Οι άνθρωποι της Μπάγερν Μονάχου βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και υπάρχει απόσταση στο θέμα της ανανέωσης.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αποτελεί μια... μηχανή των γκολ και πιθανότατα τον κορυφαίο στράικερ στον κόσμο την τελευταία διετία. Παρόλα αυτά και παρά την μεγάλη της θέληση, η Μπάγερν Μονάχου δεν έχει καταφέρει ακόμη να του επεκτείνει το συμβόλαιο που λήγει το καλοκαίρι του 2023.

Συγκεκριμένα, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους αλλά υπάρχει μεγάλη απόσταση. Όπως μεταφέρει, μάλιστα, η «Bild», οι Βαυαροί δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για αρκετό καιρό ακόμη.

Η Μπάγερν θέλει να τα βρει ως το φινάλε της σεζόν με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και θα πιέσει για να επιτευχθεί η συμφωνία. Εφόσον αυτό δεν συμβεί, τότε προσανατολίζεται να βγάλει στο... σφυρί τον Πολωνό στράικερ το καλοκαίρι, με σκοπό να έχει κέρδος και να μην τον χάσει ως ελεύθερο τον επόμενο Ιανουάριο.

Προφανώς, εφόσον συμβεί αυτό θα υπάρξουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι. Ίσως και η... μισή Ευρώπη! Λογικό, ακούγεται αφού αρκετοί θα διεκδικήσουν τον κορυφαίο φορ των τελευταίων ετών.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x