Γερμανία

Στο Λίβερπουλ άνθρωποι της Μπάγερν, δίνει σχεδόν 50 εκατ. για Μανέ

Σημερινά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία της Μπάγερν Μονάχου βρίσκεται στο Λίβερπουλ, ενώ θα ανέβει στα 49 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τον Σάντιο Μανέ.

Μετά τις δύο πρώτες αποτυχημένες προσπάθειες της Μπάγερν Μονάχου να αποκτήσει τον Σάντιο Μανέ από τη Λίβερπουλ, φαίνεται ότι θα υπάρξει τρίτη και… φαρμακερή.

Αρκετά δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν ότι αντιπροσωπεία των Βαυαρών, προεξέχοντος του αθλητικού διευθυντή, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, βρίσκεται ήδη από σήμερα στο «νησί» για νέο γύρο διαπραγματεύσεων.

Αυτή την φορά δια ζώσης και με διάθεση από πλευράς Μπάγερν να ανέβει ακόμα περισσότερο οικονομικά. Με το ρεπορτάζ του «Sky» να κάνει λόγο για ένα ποσό που θα φτάνει έως τα 49 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αποκτηθεί ο Σενεγαλέζος εξτρέμ!

Χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστό το ακριβές που θα πληρωθεί μπροστά και ποιο θα είναι εκείνο το οποίο θα αφορά σε ενδεχόμενα μπόνους…

Θυμίζουμε ότι η γερμανική ομάδα πρόσφερε εσχάτως για τον Μανέ 35 εκατομμύρια στους «κόκκινους», που αξιώνουν 50, ενώ υπάρχει ήδη προφορική συμφωνία της Μπάγερν με τον 30χρονο άσο για τριετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές σχεδόν 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x