Γερμανία

Απέκλεισε άλλη «μεγάλη» μεταγραφή ο πρόεδρος της Μπάγερν

Ο Νταγιό Ουπαμεκανό θα είναι η μοναδική δαπανηρή κίνηση της Μπάγερν Μονάχου φέτος το καλοκαίρι, όπως ξεκαθάρισε ο Χέρμπερτ Χάινερ σε συνέντευξή του.

Δύο νεοφερμένοι, αρκετές επιστροφές δανεικών… Πιθανότατα δεν θα δούμε κάποια άλλη μεταγραφική κίνηση από πλευράς Μπάγερν Μονάχου φέτος το καλοκαίρι!

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα λεγόμενα του προέδρου των Βαυαρών, Χέρμπερτ Χάινερ, στην επίσημη ιστοσελίδα τους, ενώ γίνεται και ειδική αναφορά στην πανδημία…

«Ο κόσμος δεν πρέπει να υποτιμά τις συνέπιες του κορωνοϊού. Ακόμα και αν τα έχουμε σχετικά καλά μέχρι τώρα στα οικονομικά, θα υπάρξουν σημαντικές συνέπειες και για εμάς», είπε ο 66χρονος αξιωματούχος της Μπάγερν σε συνέντευξή του στο fcbayern.com.

«Με την εξαίρεση του Ουπαμεκανό, δεν είναι δυνατό να υπάρξουν άλλες ακριβές μεταγραφές για εμάς αυτό το καλοκαίρι. Υπογράψαμε τον Ρίτσαρντς (σ.σ. ελεύθερο από την Ρέντινγκ) και άλλοι επτά ποδοσφαιριστές γυρίζουν από δανεισμούς. Η ποιότητα του ρόστερ είναι τόσο μεγάλη που δεν χρειαζόμαστε άλλη τοπ μεταγραφή», πρόσθεσε ο Χάινερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x