Γερμανία

Οριστικό: Αποχωρεί από τη Μπάγερν Μονάχου ο Παβάρ!

Ο Μπενζαμέν Παβάρ γνωστοποίησε την απόφασή του να φύγει στη Μπάγερν Μονάχου, η οποία τώρα πρέπει να τον πουλήσει το καλοκαίρι για να μην τον χάσει ως ελεύθερο του χρόνου.

Την οριστική και… αμετάκλητη απόφαση να αποχωρήσει από τη Μπάγερν Μονάχου, μετά από τέσσερα χρόνια, πήρε τελικά ο Μπενζαμέν Παβάρ.

Σύμφωνα με τα γερμανικά ρεπορτάζ, ο Γάλλος αμυντικός ενημέρωσε ήδη την διοίκηση των Βαυαρών για την πρόθεσή του αυτή προ τριών εβδομάδων, κάνοντας παράλληλα σαφές ότι δεν σκοπεύει να ανανεώσει το υπάρχον συμβόλαιό του!

Και αυτό φαίνεται ότι είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τη Μπάγερν: ότι, δηλαδή, ο Παβάρ δεσμεύεται με σύμβαση μόνο μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Άρα, αν η πρωταθλήτρια Γερμανίας δεν θέλει να τον χάσει χωρίς να βάλει χρήματα στα ταμεία της, πρέπει να τον πουλήσει φέτος…

Ο 27χρονος άσος φέρεται να έχει… θερμούς υποστηρικτές στο αγγλικό ποδόσφαιρο, με τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ, αλλά και τη Μπαρτσελόνα να ενδιαφέρονται για αυτόν.

Ο Παβάρ εντάχθηκε στο ρόστερ της Μπάγερν το καλοκαίρι του 2019, ερχόμενος από την Στουτγκάρδη έναντι 40 εκατομμυρίων ευρώ και έκτοτε μετράει 162 συμμετοχές μαζί της σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x