Γερμανία

Όλα τα σενάρια ανοιχτά για το μέλλον του Παβάρ

Ο Μπενζαμέν Παβάρ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο του να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου.

Δεν αποκλείει τίποτα ο Μπενζαμέν Παβάρ, όσον αφορά το μέλλον του στη Μπάγερν Μονάχου. Ο Γάλλος παραχώρησε δηλώσεις στην «Equipe» και σχολίασε το τι έπεται στην καριέρα του, υποστηρίζοντας πως όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά.

Με τον ερχομό του Μαζράουι στην Μπάγερν Μονάχου, ο Νάγκελσμαν προτιμάει τον Μαροκινό για την θέση του δεξιού μπακ αντί του Παβάρ, με αποτέλεσμα ο Γάλλος να αγωνίζεται ως στόπερ.

Ο 26χρονος διανύει την τέταρτη σεζόν του με τους Βαυαρούς και την έβδομη στην Γερμανία, ενώ, όπως αναφέρει ο ίδιος, έχει κατακτήσει τα πάντα με την Μπάγερν. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2024 και σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον διαφόρων ομάδων, όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον τελευταίο καιρό γίνεται λόγος για το μέλλον του. Ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν είναι αρνητικός σε μια νέα πρόκληση, παρ’ όλο που οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα.

«Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες επαφές για νέο συμβόλαιο. Τρέφω μεγάλο σεβασμό στη Μπάγερν. Έχω περάσει επτά χρόνια στην Γερμανία, έχω κερδίσει τα πάντα με τον σύλλογο. Δεν είμαι κατά της σκέψης για ένα νέο πρότζεκτ», είπε ο Παβάρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x