Γερμανία

Ενδιαφέρον για τον Μιτόμα έχει εκφράσει η Μπάγερν Μονάχου

Τον Ιάπωνα εξτρέμ της Μπράιτον, Καορού Μιτόμα, φαίνεται πως έχει προσελκύσει η Μπάγερν Μονάχου, με στόχο να τον κάνει δικό της.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει βγει στην αγορά και θέλει να ενισχυθεί σημαντικά για την ερχόμενη, άκρως απαιτητική, σεζόν.

Οι Βαυαροί φαίνεται να ενδιαφέρονται έντονα για τον Καορού Μιτόμα, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπράιτον και έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του.

Φέτος ο 28χρονος Ιάπωνας σε 40 συμμετοχές, έχει πετύχει 11 γκολ, ενώ έχει καταγράψει και τρεις ασίστ, ως ένας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών των «γλάρων».

Η ομάδα του Βίνσεντ Κομπανί έχει προσελκύσει τον Ιάπωνα και θέλει να τον κάνει μόνιμο κάτοικο Μονάχου. Θα χρειαστεί όμως να καταβάλει στην Μπράιτον, ένα ποσό γύρο στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x