Γερμανία

Επιστρέφει από Δευτέρα ο Νόιερ, παραμένουν εκτός Κομάν-Τολισό στην Μπάγερν Μονάχου

Το πρώτο γκρουπ παικτών της Μπάγερν Μονάχου που προσβλήθηκαν από κορωνοϊό γυρίζει σύντομα, κανείς τους όμως δεν θα είναι διαθέσιμος για την Γκλάντμπαχ.

Ο Μάνουελ Νόιερ συνεχίζει να περνάει… δύσκολα την καραντίνα του, στις Μαλδίβες, με την επιστροφή του αρχηγού της Μπάγερν στο Μόναχο να επιτρέπεται το βράδυ της Κυριακής, όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Παράλληλα, ο Λικά Ερναντές υπολογίζεται ότι θα γυρίσει την επόμενη Παρασκευή (14/01), όπως και ο Τανγκί Νιανζού, με τους δύο Γάλλους αμυντικούς των Βαυαρών να έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό μόλις την περασμένη Δευτέρα.

Τα πράγματα δείχνουν λίγο καλύτερα για τους Ομάρ Ρίτσαρντς και Κορεντίν Τολισό, σε επίπεδο Covid-19 μόνο, καθώς ναι μεν πάνε καλύτερα, αλλά έχουν και «θέματα» τραυματισμών, με τον δεύτερο να μένει εκτός για δύο εβδομάδες πριν τα Χριστούγεννα…

Το ίδιο ισχύει και με την περίπτωση του Κίνγκσλεϊ Κομάν, ο οποίος επίσης αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού για αρκετό καιρό πριν τον χτυπήσει ο κορωνοϊός.

Με τον προπονητή της Μπάγερν να ξεκαθαρίζει ότι αμφότεροι δεν υπολογίζονται όχι μόνο για την αναμέτρηση με τα «πουλάρια», αλλά ούτε για το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x