Γερμανία

Ρέχνερ ο διάδοχος του Ταπάλοβιτς στην Μπάγερν Μονάχου

Ρεπορτάζ στη Γερμανία αναφέρει ότι η Μπάγερν Μονάχου αναμένεται να καταλήξει στον Μίχαελ Ρέχνερ για την θέση του προπονητή τερματοφυλάκων, που είναι κενή μετά την αποδέσμευση του Τόνι Ταπάλοβιτς.

Όλο και πιο κοντά στην μετακίνησή του από την Χόφενχαϊμ στην Μπάγερν Μονάχου φέρεται να πλησιάζει ο Μίχαελ Ρέχνερ, για να διαδεχτεί τον Τόνι Ταπάλοβιτς στο πόστο του προπονητή τερματοφυλάκων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του έγκυρου γερμανικού περιοδικού «Kicker», ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν επικοινώνησε με τον 42χρονο κόουτς, ζητώντας του να πάει στους Βαυρούς.

Ενώ στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται πως η Μπάγερν θα δαπανήσει ένα εξαψήφιο ποσό, γύρω στις 500.000 ευρώ, για να αποζημιώσει την νυν ομάδα του Ρέχνερ, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2026.

Από τα… χέρια του έχουν περάσει γκολκίπερ όπως ο Κόεν Κάστελς της Βόλφσμπουργκ, ο Γκρέγκορ Κόμπελ της Μπορούσια Ντόρτμουντ καθώς επίσης ο Μάρβιν Σβέμπε της Κολωνάις και φυσικά ο νυν βασικός της Χόφενχαϊμ, Όλιβερ Μπάουμαν.

Μάλιστα, ο Γερμανός προπονητής ήταν πρόσφατα και στο τεχνικό επιτελείο της εθνικής Τουρκίας, στο πλευρό του Στέφαν Κουντς. Ενώ φυσικά έχει συνεργαστεί με τον Νάγκελσμαν κατά την κοινή τους παρουσία στον σύλλογο του Κράιχγκαου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x