Γερμανία

Οι οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για να μείνει ο Τούχελ

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ανακοινώσει την λήξη της συνεργασίας της με τον Τόμας Τούχελ το καλοκαίρι, ωστόσο οι φίλοι της ομάδας είναι αντίθετοι και μαζεύουν υπογραφές, ώστε να αλλάξει η απόφαση.

Ήταν 18 Φεβρουαρίου, όταν η Μπάγερν Μονάχου έχασε με 3-2 από την Μπόχουμ και η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε πως το καλοκαίρι ο Τόμας Τούχελ θα αποχωρήσει από τον σύλλογο. Ωστόσο η πρόκριση των Βαυαρών στα ημιτελικά του Champions League, έχει οδηγήσει τους φίλους της ομάδας να είναι κάθετα αντίθετοι με αυτήν την απόφαση και μάλιστα μαζεύουν υπογραφές ώστε η διοίκηση να την αναιρέσει.

Ο Γερμανός τεχνικός κατέκτησε πέρσι την Bundesliga, αλλά φέτος η ομάδα του δεν ήταν αρκούντως ανταγωνιστική, με την Λεβερκούζεν να έχει κατακτήσει ήδη μαθηματικά τον τίτλο. Η πρόκριση όμως, στους 4 της Ευρώπης έχει αλλάξει άρδην την γνώμη του κόσμου της ομάδας. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση τους, φέρεται να μην τους «καλύπτουν» τα ονόματα των Ραλφ Ράνγκνικ και Ουνάι Έμερι, σε σχέση με τον νυν προπονητή της ομάδας, που έχει κατακτήσει την κορυφαία διασυλλογική με την Τσέλσι, ενώ έχει ακόμη ένα τελικό με την Παρί Σεν Ζερμέν. Συνδέουν ,μάλιστα και το γεγονός πως ο τελικός του 2025 θα γίνει στο Μόναχο, θεωρώντας τον Τούχελ, τον καταλληλότερο τεχνικό για το Champions League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των φίλων της Μπάγερν:

«Η Μπάγερν αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον Τόμας Τούχελ το καλοκαίρι, μετά από την ήττα απέναντι στην Μπόχουμ! Τι φρικτή απόφαση! O Τόμας Τούχελ δεν είχε ποτέ εύκολο έργο στο Μόναχο.

Παρά την αρνητική κριτική από τα Μέσα και τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, ο νικητής του Champions League έχει καταφέρει να φτάσει την ομάδα του μέχρι τα ημιτελικά.

Με όλο τον σεβασμό στους υποψήφιους Έμερι και Ράνγκνικ, οι συγκεκριμένοι προπονητές δεν μπορούν να κρατήσουν ούτε το κερί του Τούχελ.

Με δεδομένο πως ο τελικός του Champions League το 2025 θα λάβει χώρα στο Μόναχο, η Μπάγερν πρέπει να είναι χαρούμενη που έχει έναν τέτοιο προπονητή, επιπέδου Champions League στον πάγκο. Με αυτόν στο τιμόνι οι πιθανότητες επιτυχίας μας θα είνα σίγουρα μεγαλύτερες σε σύγκριση με τους φημολογούμενους υποψηφίους.

Ο Τούχελ έχει ήδη κατακτήσει το Champions League με την Τσέλσι και έχει οδηγήσει επίσης την Παρί στον τελικό. Ως οπαδοί της Μπάγερν, θέλουμε να τονίσουμε πως ο Τόμας Τούχελ είναι ο κατάλληλος άνθρωπος και δεν πρέπει να αποχωρήσει.

Για αυτό αρχίζουμε να μαζεύουμε υπογραφές ώστε να προσελκύσουμε την προσοχή των media και κυρίως της διοίκησης της Μπάγερν! Θέλουμε τον Τούχελ και κανέναν άλλο
».

Αυτή είναι η ανακοίνωση του κόσμου, που έχουν μαζέψει ήδη μέχρι το πρωί της Παρασκευής(26/4), πάνω από 11.000 υπογραφές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x