Γερμανία

Μπάγερν Μονάχου: Θέλει να συνεχίσει και μετά το 2024 ο Νόιερ!

Ρεπορτάζ στη Γερμανία καταγράφουν την πρόθεση του Μάνουελ Νόιερ να παραμείνει ενεργός και μετά το 2024, όταν και ολοκληρώνεται το τρέχον συμβόλαιό του με τη Μπάγερν Μονάχου.

Στα 36 του πλέον, ο Μάνουελ Νόιερ είναι αναμφίβολα σε προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία. Ωστόσο, ο αρχηγός της Μπάγερν Μονάχου δεδομένα παραμένει ανάμεσα στους κορυφαίους τερματοφύλακες στον κόσμο.

Για πόσο καιρό θα συνεχίσει να συμβαίνει αυτό, είναι ασαφές. Πάντως, δημοσιεύματα στη Γερμανία επισημαίνουν ότι ο Νόιερ κάθε άλλο παρά σκέφτεται να τελειώσει σύντομα την καριέρα του!

Με τον Γερμανό γκολκίπερ να επιθυμεί να συνεχίσει και μετα το καλοκαίρι του 2024, όταν και ολοκληρώνεται το υπάρχον συμβόλαιό του με τους Βαυαρούς, το οποίο υπέγραψε τον περασμένο Μάιο…

Με τη διοίκηση της Μπάγερν, μάλιστα, να δείχνει σύμφωνη με κάτι τέτοιο, όπως προκύπτει και από τα λεγόμενα του Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, ο οποίος ανέφερε ότι βλέπει τον Νόιερ να αγωνίζεται «σίγουρα για άλλα δύο ή τρία χρόνια».

Πάντως, σε περίπτωση που οι δύο πλευρές υπογράψουν και νέο συμβόλαιο, τότε κατά πάσα πιθανότητα η γερμανική ομάδα θα αναγκαστεί να χάσει τον Αλεξάντερ Νίμπελ.

Τις προηγούμενες εβδομάδες, ο 26χρονος πορτιέρο τόνισε με έμφαση ότι η επιστροφή του στην Μπάγερν είναι εκτός συζήτησης, για όσο καιρό ο Νόιερ βρίσκεται κάτω από τα γκολπόστ της!

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με την «Sport BILD», οι διοικούντες την πρωταθλήτρια Γερμανίας είναι πεπεισμένοι για τις ικανότητες του Νίμπέλ και θέλουν να του επεκτείνουν το συμβόλαιο που έχει έως το 2025, προκειμένου να τον δώσουν εκ νέου δανεικό.

Τη φετινή σεζόν, ο Γερμανός γκολκίπερ αγωνίζεται με τη φανέλα της Μονακό, όντας βασικός, ενώ ο Σαλιχάμτζιτς απέκλεισε την επιστροφή του στη Μπάγερν το καλοκαίρι του 2023.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x