Γερμανία

Προθεσμία της Μπάγερν σε Γκνάμπρι να αποφασίσει πριν την αρχή της νέας σεζόν!

Ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Μπάγερν Μονάχου αφενός επανήλθε με βελτιωμένη πρόταση στον Σερζ Γκνάμπρι, αφετέρου του έδωσε τελεσίγραφο για να αποφασίσει για το μέλλον του πριν το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Σερζ Γκνάμπρι στην Μπάγερν Μονάχου, ωστόσο φαίνεται ότι προέκυψαν κάποιες εξελίξεις, σύμφωνα τουλάχιστον με τα γερμανικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το «kicker» ο 26χρονος εξτρέμ θέλει να γίνει ένας από τους υψηλά αμειβόμενους παίκτες των Βαυαρών.

Εξ ου και διστάζει να υπογράψει νέα σύμβαση, με την τρέχουσα να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023 κι εκείνον να μην έχει πρόβλημα να αποχωρήσει από τη Μπάγερν τότε, ως ελεύθερος.

Κάτι το οποίο βέβαια δεν θα ήθελαν να συμβεί οι ιθύνοντες την γερμανική ομάδα που πρόσφατα φέρονται να του πρότειναν νέο συμβόλαιο, με καλύτερες απολαβές. Οι οποίες αγγίζουν τα 20 εκατομμύρια ευρώ, σε μια τελευταία προσπάθειά τους να πείσουν τον Γκνάμπρι να υπογράψει.

Ωστόσο, σύμφωνα με την «Bild» έθεσαν και χρονικό περιθώριο στον Γερμανό άσο για να πάρει την απόφασή του, πριν την έναρξη της νέας σεζόν.
Έτσι ώστε, σε περίπτωση που ο Γκνάμπρι δεν ανανεώσει με την Μπάγερν, να μπει πωλητήριο με ένα ποσό γύρω στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x