Γερμανία

Δεν επηρεάζει τη μεταγραφή του Λάιμερ στη Μπάγερν η απόλυση του Νάγκελσμαν

Η απόλυση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν από τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου δεν θα «χαλάσει» την απόκτηση του Κόνραντ Λάιμερ, ως ελεύθερου το καλοκαίρι, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ.

Μπάγερν Μονάχου και Κόνραντ Λάιμερ έχουν έρθει σε συμφωνία εδώ και μήνες, προκειμένου ο Αυστριακός μέσος να μετακομίσει στους Βαυαρούς ως ελεύθερος από τη Λειψία μέσα στο καλοκαίρι.

Το γεγονός, δε, ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής υπήρξε βασικός στόχος και ως εκ τούτου πρόταση του Γιούλιαν Νάγκλεσμαν, ο οποίος πλέον δεν βρίσκεται στην ομάδα, δεν αλλάζει τα δεδομένα

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν ρεπορτάζ στον γερμανικό Τύπο, με την «BILD» να επισημαίνει πως ο Λάιμερ θα κάνει την μεταγραφή στη Μπάγερν, παρά την αποχώρηση του Νάγκλεσμαν που τον επέλεξε!

Παράλληλα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του «Sky», ο 25χρονος χαφ ναι μεν δεν έχει υπογράψει ακόμα το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Γερμανίας, ωστόσο αυτό θα συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι, ο Λάιμερ ήταν ψηλά στην λίστα και της Τσέλσι, το καλοκαίρι του 2022 όταν ο Τόμας Τούχελ βρισκόταν τον πάγκο των «μπλε», με τον 49χρονο τεχνικό επίσης να είναι.. fan του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x