Γερμανία

Αναλαμβάνει διευθυντής ποδοσφαίρου στη Μπορούσια Ντόρτμουντ ο Ρίκεν!

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοίνωσε σήμερα (22/04) ότι ο Λαρς Ρίκεν θα είναι ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου, με τον Ζεμπάστιαν Κελ να παραμένει αθλητικός διευθυντής και τον Σβεν Μίσλιντατ να επιστρέφει.

Διοικητικές ανακατατάξεις στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, η διοίκηση της οποίας αποφάσισε «να επεκτείνει την ηγεσία κατά μια θέση στο διοικητικό συμβούλιο», όπως ανακοινώθηκε σήμερα (22/04).

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης, λοιπόν, ο Λαρς Ρίκεν θα εκτελεί χρέη εκτελεστικού διευθυντή ποδοσφαίρου στους Βεστφαλούς, από την 1η Μαΐου του 2024.

Πρόσφατα, ο άλλοτε παλαίμαχος επιθετικός ήταν διευθυντής της Ακαδημίας της Μπορούσια, ενώ θα υπογράψει συμβόλαιο με ισχύ έως τις 30 Ιουνίου του 2027.

Παράλληλα, όπως επισημάνθηκε στην εν λόγω ανακοίνωση, ο Ζεμπάστιαν Κελ θα συνεχίσει να είναι ο αθλητικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων», ενώ παράλληλα οι δύο άνδρες θα αρχίσουν συζητήσεις και για την επέκταση του συμβολαίου του.

Η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε, επίσης, ότι ο Σβεν Μίσλιντατ θα επιστρέψει στην γερμανική ομάδα, την 1η Μαΐου, προκειμένου ως τεχνικός διευθυντής να αναλάβει τον σχεδιασμό του ρόστερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x