Γερμανία

Κάτοικος Μπόχουμ για άλλη μια σεζόν ο Λαμπρόπουλος!

Η Μπόχουμ ανακοίνωσε σήμερα (10/06) την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο για μια ακόμα σεζόν, με τον άλλοτε διεθνή σέντερ μπακ να δηλώσει χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή.

Στη Γερμανία και συγκεκριμένα τη Μπόχουμ θα συνεχίσει την καριέρα του για άλλον έναν χρόνο ο «δικός μας» Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Η ομάδα του Ρουρ ανακοίνωσε σήμερα ότι πρόσφερε νέο συμβόλαιο στον 32χρονο κεντρικό αμυντικό, μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2023, το οποίο και αποδέχτηκε.

Ο Λαμπρόπουλος εντάχθηκε στο ρόστερ της Μπόχουμ τον Ιανουάριο του 2020, ως δανεικός από τη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, ενώ το καλοκαίρι του ίδιου έτους έμεινε ελεύθερος από την ισπανική ομάδα και υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Από τότε, ο Έλληνας στόπερ μετράει συνολικά 35 εμφανίσεις σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις με την φανέλα της γερμανικής ομάδας, 13 εκ των οποίων στη Bundesliga.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να αποτελώ μέλος της ομάδας. Η Μπόχουμ γίνεται όλο και καλύτερη, έχουμε πετύχει πολλά όλοι μαζί», σχολίασε ο Λαμπρόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x