Γερμανία

Σβηστά στους «8» του Κυπέλλου Γερμανίας η Ντόρτμουντ, πρόκριση και για Νυρεμβέργη

Χωρίς να... φορτσάρει, η Ντόρτμουντ νίκησε 2-1 στην έδρα της Μπόχουμ και πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας. Πρόκριση και για τη Νυρεμβέργη επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την πρόκρισή της στους «8» του Κυπέλλου Γερμανίας εξασφάλισε η Ντόρτμουντ, η οποία επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι με την Μπόχουμ. Οι Βεστφαλοί νίκησαν 2-1 στην έδρα της ομάδας των Σταφυλίδη-Λαμπρόπουλου, οι οποίοι έμειναν αμφότεροι στον πάγκο.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, χωρίς βέβαια να φορτσάρουν κιόλας. Ο Τσαν ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους (στο 45'+1') με σουτ από το κέντρο του γηπέδου(!) κι ενώ η εστία ήταν κενή.



Η Μπόχουμ έφερε το ματς στα ίσα στο 64' με εκτέλεση πέναλτι του Στέγκερ (δόθηκε μέσω VAR). Η απάντηση της Ντόρτμουντ ήταν άμεση (70'), με τον Μπέλιγχαμ να σπάει στον Ρόις, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-2 προ κενής εστίας.

Πρόκριση και για τη Νυρεμβέργη, η οποία αναδείχθηκε νικήτρια στο... ντέρμπι της 2ης κατηγορίας κόντρα στη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Συγκεκριμένα, μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας (90'+3' Ντούμαν - 33' Κοβνάτσκι), το παιχνίδι πήγε στην παράταση. Εκεί δεν άλλαξε τίποτα (παρά μόνο μία κόκκινη που δόθηκε στον Φλικ των γηπεδούχων στο τελευταίο λεπτό), με τους γηπεδούχους να επικρατούν 5-3 στη διαδικασία των πέναλτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x