Γερμανία

Νάγκελσμαν: «Κάπως τρελό και περίεργο να κάνει μεταγραφές η Μπαρτσελόνα»

O Γιούλιαν Νάγκελσμαν αμφισβήτησε την ικανότητα της Μπαρτσελόνα να παίρνει παίκτες, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Αποτελεί απορία αρκετού κόσμου παρότι, όπως και στο παρελθόν, προφανώς υπάρχουν «τερτίπια» στα οποία κατέφυγε, για να μπορέσει να προχωρήσει σε μεταγραφές και φέτος…

Για τη Μπαρτσελόνα ο λόγος, που αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και χρέη άνω του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ, αλλά παρόλα αυτά είναι αρκετά ενεργή και στο φετινό μεταγραφικό «παζάρι».

Γεγονός που προκάλεσε την… ένταση και του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, όταν ο προπονητής της Μπάγερν Μονάχου ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για την παραχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στους «μπλαουγκράνα».

«Πήραν πολλούς νέους ποδοσφαιριστές, όχι μόνο τον Ρόμπερτ (σ.σ. Λεβαντόβσκι). Δεν ξέρω πώς, για να είμαι ειλικρινής. Είναι η μόνη ομάδα στον κόσμο που αγοράζει παίκτες χωρίς λεφτά. Είναι κάπως τρελό και περίεργο», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Γερμανού τεχνικού.

Θυμίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα έχει πάρει πλην του Λεβαντόβσκι με αρκετά χρήματα και τον Ραφίνια από τη Λιντς, ενώ αντιθέτως, Αντρέας Κρίστενσεν και Φρανκ Κεσί πήγαν στη Βαρκελώνη ως ελεύθεροι.

Παράλληλα, έχει πάρει δάνεια, ενώ έχει μετακυλήσει και στο μέλλον την εξόφληση κάποιων συμβολαίων όπως συνέβη στην περίπτωση του Ζεράρ Πικέ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x