Γερμανία

Νάγκελσμαν: «Νιώθω πίεση με τα ρεπορτάζ αλλά δεν φταίω για τα πάντα»

Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν αναφέρθηκε στην πίεση που έχει τις τελευταίες ημέρες λόγω των ρεπορτάζ στη Γερμανία, που τον θέλουν να απομακρύνεται από την Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Μπάγερν Λεβερκούζεν αύριο (30/9, 21:30), με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, ύστερα από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες. Τα τελευταία ρεπορτάζ από τη Γερμανία, αμφισβητούν τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν και το κατά πόσο μπορεί να είναι ο «καπετάνιος» των Βαυαρών για αρκετό διάστημα ακόμα.

Ο προπονητής της Μπάγερν σε δηλώσεις του για το παιχνίδι με αντίπαλο τη Λεβερκούζεν, αναφέρει πως έχει επηρεαστεί συναισθηματικά αλλά δεν ο ίδιος υπεύθυνος για τα πάντα, χωρίς να θέλει να αποφύγει τις ευθύνες της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το να πω ότι δεν επηρεάστηκα συναισθηματικά αυτές τις δύο εβδομάδες θα ήταν ψέμα. Υπήρχαν πράγματα που βγήκαν στην επικαιρότητα μετά το ματς με τη Χόφενχαϊμ. Το όνομά μου αναφέρθηκε πολλές φορές τις τελευταίες εβδομάδες. Πιστεύω ότι επενδύω πολλά στην δουλειά μου.
Δεν είμαι υπεύθυνος για τα πάντα, αλλά δεν αποφεύγω την ευθύνη. Δεν έχω αμφιβολία ότι μπορώ να προσφέρω πράγματα και να κάνω τις απαραίτητες αλλαγές, ώστε να βοηθήσω να είμαστε επιτυχημένοι ξανά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x