Γερμανία

Νόιερ για απόλυση Ταπάλοβιτς: «Ράγισε η καρδιά μου»

Ο Εμάνουελ Νόιερ δεν συγκράτησε την οργή του και κατακεραύνωσε την Μπάγερν Μονάχου για την απόλυση του επί σειρά ετών προπονητή τερματοφυλάκων Τόνι Ταπάλοβιτς.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος και συναισθηματικά φορτισμένος εμφανίστηκε ο Εμάνουελ Νόιερ κατά τη διάρκεια μεγάλης συνέντευξης του στο γερμανικό δίκτυο Sueddeutsche Zeitung. Ο Γερμανός τερματοφύλακας χαρακτήρισε απαράδεκτη την κίνηση της Μπάγερν Μονάχου να απολύσει αιφνίδια τον -για παραπάνω από μία δεκαετία- προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, Τόνι Ταπάλοβιτς.

Επεσήμανε πως η συγκεκριμένη κίνηση είναι απαράδεκτη και αποτελεί μαύρη σελίδα στην ιστορία της ομάδας, ενώ καταστρέφει το κλίμα οικογένειας που ανέκαθεν υπήρχε στις τάξεις των Βαυαρών. Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν φαίνεται να πίστωσε στον Ταπάλοβιτς διαρροές μέσα από τα αποδυτήρια, συγχρόνως φαίνεται να έχει ζητήσει την πρόσληψη του πρώην συνεργάτη του στην Χόφενχαϊμ, Μίκαελ Ρέχνερ. Ο γερμανικός τύπος τονίζει πως η συγκεκριμένη απόφαση έχει ήδη προκαλέσει τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας λόγω της εξαιρετικής σχέσης που είχε ο πρώην πλέον προπονητής τερματοφυλάκων με το σύνολο των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά τα λόγια του 36χρονου αρχηγού των πρωταθλητών Γερμανίας:
«Ήταν πολύ βαρύ και ξαφνικό τόσο για μένα όσο και για τον Τόνι, πραγματικά μας αιφνιδίασε όλους. Για εμάς ήταν σαν ποδοσφαιριστής της ομάδας ,έτσι τον αντιμετωπίζαμε όλοι, ήταν εκεί όποτε τον χρειάστηκαν οι τερματοφύλακες, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές ,κάποιος από το προπονητικό σταφ ή οποιοσδήποτε από τον σύλλογο. Δεν δούλευε μόνο για μένα αυτά τα εντεκάμισι χρόνια αλλά για όλους στην ομάδα. Ήταν πολύ βαρύ πλήγμα για μένα, ράγισε η καρδιά μου, είναι από τα πιο τρελά πράγματα που έχω ζήσει στην καριέρα μου και έχω ζήσει πολλά. Όλοι στην ομάδα τερματοφυλάκων «έσπασαν» και έβαλαν τα κλάματα. Για μένα δεν υπήρχε λόγος, πολλά ακούγονται τα οποία δεν τα υιοθετώ. Δεν είχα ακούσει καυγάδες».

Ντροπή για την Μπάγερν Μονάχου

Στο τέλος της συνέντευξης υπογράμμισε σχετικά με την ομάδα και την συνέχεια:
«Είναι μεγάλη απογοήτευση, στην συγκεκριμένη περίπτωση έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο, με έναν εργαζόμενο. Στην Μπάγερν Μονάχου θέλουμε να είμαστε διαφορετικοί, μια οικογένεια και μετά γίνεται αυτό ,είναι κάτι που δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ. Έιναι ντροπή όλο αυτό για τον σύλλογο, για τον Ταπάλοβιτς, για τους προπονητές, για τους τερματοφύλακες , για εμένα. Παρόλα αυτά θέλω να τονίσω ότι από την μία πλευρά είμαι άνθρωπος από την άλλη είμαι ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.




Επιμέλεια: Χαράλαμπος Λέσσης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x