Γερμανία

Χάος, κυνήγι οπαδών, κλεμμένα πανό και προσωρινή διακοπή στο Ντινάμο Δρέσδης-Χέρτα Βερολίνου!

Σκηνές… απείρου κάλλους στο ματς της Ντινάμο Δρέσδης με τη Χέρτα Βερολίνου, με το ματς να διακόπτεται προσωρινά και τους οπαδούς των δύο ομάδων να έρχονται σε άγριες συγκρούσεις!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή Μέσα, οπαδοί της Ντινάμο Δρέσδης επιτέθηκαν σε εκείνους της Χέρτα και τους αφαίρεσαν πανό, γεγονός που προκάλεσε στη συνέχεια… αντεπίθεση από τους σκληροπυρηνικούς φίλους του συλλόγου του Βερολίνου.

Ακολούθησε ανταλλαγή φωτοβολίδων, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί για περίπου 20 λεπτά.

Κατά τη διάρκεια της διακοπής, ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να αποτρέψουν περαιτέρω επεισόδια ανάμεσα στις δύο αντίπαλες ομάδες οπαδών.





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x