Γερμανία

Ανακοίνωσε τον Μπενσεμπαϊνί η Ντόρτμουντ

Την πρώτη της μεταγραφή ολοκλήρωσε η Μπορούσια Ντόρτμουντ ανακοινώνοντας την απόκτηση του Αλγερινού αριστερού μπακ, Ραμί Μπενσεμπαϊνί o οποίος αποχώρησε ως ελεύθερος από την Γκλάντμπαχ.

Βρήκε τον αντί-Γκερέιρο η Μπορούσια Ντόρτμουντ! Η ομάδα του Άιντιν Τέρζιτς μετά την αποχώρηση του έμπειρου Πορτογάλου αριστερού μπακ κινήθηκε με ταχύτατους ρυθμούς κάνοντας δικό της τον Αλγερινό, Ραμί Μπενσεμπαϊνί ο οποίος αποχώρησε από την Γκλάντμπαχ.

Ο 28χρονος φουλ μπακ βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (5/6) στο προπονητικό κέντρο της Ντόρτμουντ και αφού πέρασε με επιτυχία τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με τους δευτεραθλητές Γερμανίας.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του ο Μπενσεμπαϊνί αγωνίστηκε στην Παραντού της Αλγερίας, ενώ στη συνέχεια ήρθε στην Ευρώπη για να φορέσει τη φανέλα της Λιρς.

Ακολούθησε η Μονπελιέ στην οποία έπαιξε μέχρι το 2016, ώσπου τον απέκτησε η Ρεν. Η πρώτη του εμπειρία στη Γερμανία ήταν η Γκλάντμπαχ με την οποία από το 2019 μέχρι και σήμερα κατέγραψε συνολικά 113 συμμετοχές πετυχαίνοντας 25 τέρματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x