Γερμανία

Προς πώληση ο Μπέλινγκαμ σύμφωνα με τον CEO της Ντόρτμουντ

Ο CEO της Ντόρτμουντ αποκάλυψε πως αν ο Τζουντ Μπέλινγκαμ επιθυμεί να αποχωρήσει το καλοκαίρι θα τεθεί προς πώληση, λόγω της αδυναμίας του κλαμπ να ανταγωνιστεί στο οικονομικό κομμάτι άλλες ομάδες.

Σύμφωνα με τον CEO της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιοακίμ Βάτσκε, ο Τζούντ Μπέλινγκχαμ μπορεί να πωληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι εφόσον ο ίδιος επιθυμεί να αλλάξει σταθμό στην καριέρα του, λόγω και της αδυναμίας του συλλόγου να ανταγωνιστεί τις άλλες ομάδες-«κολοσσούς» στο οικονομικό κομμάτι.

«Θα συζητήσουμε όταν το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει τελειώσει και θα δούμε για το τι θα ήθελε να κάνει. Πρέπει να μας πει εάν επιθυμεί να παραμείνει ή όχι. Και στις δύο περιπτώσεις θα συζητήσουμε ευχάριστα με στόχο το καλύτερο.. Αν επιθυμεί να αποχωρήσει τότε θα εμφανιστούν μεγάλες ομάδες τις οποίες δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε στο οικονομικό σκέλος», τόνισε.



Ο Μπέλινγκαμ που έχει κληθεί και στην εθνική Αγγλίας από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ, έχει φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού με την Ντόρτμουντ όντας 19 ετών.

Την φετινή σεζόν σε 22 εμφανίσεις έχει βρει δίχτυα εννέα φορές ενώ έχει μοιράσει και τρείς ασίστ, με το συμβόλαιο του ωστόσο με την γερμανική ομάδα να εκπνέει τον Ιούνιο του 2025.

Επιμέλεια: Γιώργος Αυλακιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x