Γερμανία

Η Ντόρτμουντ παρουσίασε τη φανέλα για τα Κύπελλα σε… ρόδα λούνα παρκ!

Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκε η Μπορούσια Ντόρτμουντ για να αποκαλύψει τη φανέλα που θα φοράει σε Champions League και DFB Pokal, βάζοντας τους παίκτες της σε… λούνα παρκ.

Κάτι από… Χόλιγουντ αποφάσισε να επιστρατεύσει η Μπορούσια Ντόρτμουντ, εκμεταλλευόμενη και το ταξίδι της στις ΗΠΑ, προκειμένου να αποκαλύψει την τρίτη φανέλα της νέας σεζόν…

Συγκεκριμένα, η παρουσία της εμφάνισης που θα χρησιμοποιούν οι Βεστφαλοί στα παιχνίδια τους σε Champions League και DFB Pokal έλαβε χώρα στη… ρόδα «High Roller», του Λας Βέγκας, η οποία «βάφτηκε» και κιτρινόμαυρη για την περίσταση!

Πρόκειται για την δεύτερη μεγαλύτερη ρόδα λούνα παρκ στον κόσμο, ύψους 167 μέτρων, μέσα στην οποία έγινε και η φωτογράφιση των εννιά ποδοσφαιριστών, συμπεριλαμβανομένων του νέου αρχηγού Εμρέ Τσαν αλλά και του γηγενή Τζιοβάνι Ρέινα.

Η εν λόγω φανέλα είναι κίτρινη, με μαύρο γιακά και σκούρες σκιές, με τους παίκτες της γερμανικής ομάδας να την φορούν για πρώτη φορά την Δευτέρα (31/07), σε φιλικό αγώνα με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x